Вʼячеслав Довженко розсекретив свою кохану дівчину: 10 фактів про зіркового актора до дня народження
Вʼячеслав Довженко розсекретив свою кохану дівчину: 10 фактів про зіркового актора до дня народження

Вʼячеслав Довженко розсекретив свою кохану дівчину: 10 фактів про зіркового актора до дня народження

18 вересня популярний український актор театру і кіно та улюбленець глядачів за роллю Сергія Бондаря в іронічному детективі “Дільничний з ДВРЗ” і психотерапевта в серіалі “Рубан” Вʼячеслав Довженко відзначає свій 48-й день народження. Зараз Вʼячеслав знімається у новому проєкті для ICTV2 про перевізників під назвою “АТП Рапід”, і сьогоднішнє свято актора проходить просто зараз на знімальному майданчику на улюбленій роботі.

Цікаво, що у свій день народження Вʼячеслав Довженко вперше показав в Instagram спільні фото з коханою дівчиною, роман з якою до цього приховував. Які ще несподівані факти ви могли не знати про відомого українського актора – читайте в нашому матеріалі.

  1. У паспорті Вʼячеслава записано, що він народився у місті Дніпро, але насправді він народився в смт. Кринички, яке завжди відвідує, коли буває на Дніпропетровщині. Справа в тому, що в радянські часи було “не модно” все, що стосувалося села, і бабуся записала, що Вʼячеслав народився у самому місті.
  2. Нині улюбленець мільйонів та популярний український актор колись працював на будівництві у Київському планетарії.
  3. У серіалі “Клан Ювелірів” Довженко зіграв грузина і, схоже, настільки переконливо, що йому досі завдяки цій ролі пишуть шанувальники-грузини грузинською мовою і запрошують відвідати країну.
  4. У 2018 році В’ячеслав Довженко зіграв у фільмі “Кіборги”. За роль Серпня він отримав нагороди “Золота Дзиґа”, “Кіноколо” – “Найкраща чоловіча роль”. У 2019 він отримав звання “Заслужений артист України”.
  5. Вʼячеслав Довженко ніколи не відвідував психолога, хоча сама грає детектива-психолога у серіалі “Рубан”.
  6. Його старший син Іван також вчиться на актора.
  7. Неочевидний факт про Вʼячеслава – не любить їсти гречку.
  8. У серіалі “Дільничний з ДВРЗ” також зіграла Ксенія Мішина, з якою Вʼячеслав раніше вже знімався у проєктах. Та відомих акторів поєднують не тільки робочі стосунки. Виявляється, В’ячеслав і Ксенія в житті куми і разом хрестили дитину спільного друга.
  9. Вʼячеслав Довженко був одружений з акторкою Ксенією Башею. Шлюб тривав 17 років і в 2018 пара розлучилася. З того моменту актор приховував своє особисте життя і акцентував на тому, що розповість про нову обраницю, коли буде впевнений у своєму виборі.
  10. У день свого 48-річчя Вʼячеслав Довженко розсекретив роман з новою обраницею, зробивши репост-привітання коханої в соціальній мережі Instagram. Про дівчину поки відомо, що вона працює дизайнеркою костюмів.

Фото: Інстаграм Вʼячеслава Довженка, пресслужба ICTV2

Источник материала
loader
loader