Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників
Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників

Для любителів подорожувати власним авто і не прив’язуватися до інфраструктури компанія Honda підготувала цікаву версію мікровена N-Box, яка отримала ім’я Joy. Новинка має трансформований салон, що дозволяє перетворити салон компактної моделі на повноцінне спальне місце для двох.

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 1 Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 2

N-Box Joy створено на основі третього покоління популярної моделі кей-кар Honda, представленого минулого року. Від інших представників сімейства новинка відрізняється іншими бамперами, чорним облицюванням радіатора з написом Honda, колесам у стилі ретро та рядом інших відмінностей. Екстер’єр можна оживити за допомогою додаткових аксесуарів, багажника на даху, заднього спойлера та декоративних аплікацій.

Усередині є специфічна для версії Joy оббивка з водовідштовхувальною тканиною зі стильним чорно-бежевим візерунком у клітку. Задні сидіння можна скласти з рівною поверхнею, створивши зручний простір для відпочинку та насолоди видом із відкритого багажника. Для різних речей є додатковий прихований відсік під підлогою багажника.

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 3 Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 4

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 5

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 6

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 7 Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 8  Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 9

Власники можуть покращити зручність свого N-Box для кемперів, додавши практичні сітки, гачки та інші рішення для зберігання по всьому салону. Вони також можуть додати навіси ззаду, створивши гарний простір для складного столу та стільців. Як і очікувалося, панель приладів така ж, як у звичайного N-Box, включаючи 7-дюймову цифрову приладову панель, додаткову 9-дюймову інформаційно-розважальну систему і двоспицеве ​​рульове колесо.

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 10

Для версії N-Box Joy будуть запропоновані два варіанти силових агрегатів. Перший варіант оснащений атмосферним 3-циліндровим мотором об’ємом 658 см3, який має у своєму арсеналі 43 кВт/58 к.с., друга версія оснащена турбонаддувом та потужністю 47 кВт/64 к.с. Обидва мотори працюють у парі з варіатором CVT, а вся міць відправляється до передніх чи всіх провідних коліс.

Honda представила мікровен N-Box Joy для мандрівників - Фото 11

У Японії Honda N-Box Joy оцінили в 1844700 єн ($12894) за версію з атмосферним двигуном та моноприводом, а топовий варіант з повним приводом та турбомотором обійдеться мінімум у 2178000 єн ($15,223). Новинці доведеться конкурувати з такими конкурентами, як Suzuki Spacia Gear, Suzuki Hustler Tough Wild, Daihatsu Tanto FunCross та Mitsubishi Delica Mini.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader
loader