Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки”
Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки”

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки”

Американська компанія Jeep провела оновлення свого пікапа Gladiator. Модель втратила механічну трансмісію, отримала розширений пакет базового та опціонного обладнання та нові цінники.

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки” - Фото 1

З цієї осені Jeep Gladiator пропонуватиметься виключно з 8-ступеневим “автоматом”. Таким чином, тільки Toyota Tacoma буде доступна на ринку США з “механікою”. Також у новому модельному році Gladiator отримає у базовій комплектації електроприводи скла та блокування дверних замків. У палітрі кольорів з’явилися два нові відтінки – синій Fathom Blue та оливковий ’41. Останній створений на честь воєнної історії Jeep.

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки” - Фото 2

До списку стандартного оснащення увійшли шторки безпеки для першого та другого ряду сидінь, адаптивний круїз-контроль (з версії Sport S та вище), інфо-розважальна система Uconnect 5 з 12,3-дюймовим сенсорним екраном та бездротовим підключенням Apple CarPlay та Android Auto. У списку опцій з’явилася система активної вентиляції, яка дозволяє клієнтам охолодити салон дистанційно через додаток Jeep Connect.

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки” - Фото 3

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки” - Фото 4

Ще одна важлива новина – анонс гібрида Gladiator 4xe, що підключається, який поповнить сімейство електрифікованих автомобілів Jeep, що пропонуються на американському ринку. Очікується, що гібридний пікап буде оснащений турбованим 2-літровим чотирициліндровим ДВС, електромотором та літій-іонним акумулятором на 17,3 кВт-год. Сумарна потужність гібридного силового агрегату складе 280 кВт/380 к.с., а момент, що крутить, буде досягати 637 Нм. На електротязі автомобіль зможе долати близько 35 км.

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки” - Фото 5

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки” - Фото 6

Jeep Gladiator оновили та позбавили “механіки” - Фото 7

Ціна на оновлений Jeep Gladiator стартуватиме з $38100 за версію Sport 4×4 з 3,6-літровим 285-сильним двигуном Pentastar V-6.

Источник материала
loader
loader