Хотіла купити авто: шахраї ошукали жінку на понад 260 тисяч гривень
Хотіла купити авто: шахраї ошукали жінку на понад 260 тисяч гривень

Хотіла купити авто: шахраї ошукали жінку на понад 260 тисяч гривень

Правоохоронці радять під час онлайн-покупок обирати післяоплату.

На Кам'янеччині шахраї ошукали 40-річну жінку, яка хотіла купити автомобіль з оголошення в інтернеті. Як повідомляють у секторі комунікації Нацполіції Хмельницької області, кам'янчанка забула про обачність та перерахувала аферисту понад 260 тисяч гривень.

Згідно з матеріалами справи, знайшовши в соціальних мережах оголошення про продаж авто, жінка зателефонувала продавцю. Узгодивши усі деталі вона таки вирішила купувати автомобіль.

«Аферист пояснив, що для початку вона має оформити декілька офіційних документів, а для цього йому необхідна чимала сума. Тож продавець надіслав рахунок, на який кам'янчанка мала надіслати кошти. Жінка, забувши про обачність, перерахувала зловмиснику понад 260 тисяч гривень та чекала на свій автомобіль. Однак, отримавши гроші, продавець назв'язок більше не виходив», - розповідають у поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події та просять громадян не перераховувати кошти за онлайн-покупки чи послуги наперед, а радять обирати післяплату. https://ye.ua/cruminal/71140_Hotila_kupiti_avto__na_Kam_yanechchini_shahrayi_oshukali_zhinku_na_ponad_260_tisyach_griven.html

Источник материала
loader
loader