Лідер Quest Pistols вперше прокоментував розлучення з дружиною, яка підтримує Росію
Лідер Quest Pistols вперше прокоментував розлучення з дружиною, яка підтримує Росію

Лідер Quest Pistols вперше прокоментував розлучення з дружиною, яка підтримує Росію

Колишнє подружжя тривалий час зберігало мовчання щодо конкретних причин їхнього розрив. Як наслідок, в мережі з'явилися припущення щодо впливу різних політичних поглядів на стосунки Ірини та Антона. Тепер Савлєпов відреагував на ці чутки.

Зокрема, він підтвердив, що політичні розбіжності були фактором розлучення, але уточнив, що вони не стали основною причиною розриву.

Наші стосунки були більш багатосторонні. І політика там займала десяту частину. Але так, наші політичні погляди розбіглися. Це факт. Ми по різні боки. Але розійшлися офіційно ми з інших причин,
– зазначив виконавець.

Зауважимо, в нещодавньому інтерв'ю російським ЗМІ Ірина Горбачова, висловила свою підтримку війні, що триває в Україні. Горбачова заявила, що активно допомагає біженцям з ЛНР, ДНР, Маріуполя та Києва. Крім того, вона заявила про сильну прихильність до Росії.

Що відомо про шлюб Антона Савлєпова та Ірини Горбачової

  • Актриса та музикант вперше перетнулися в Лос-Анджелесі.
  • Згодом Антон, зачарований Іриною, запропонував їй знятися в кліпі на хіт групи "Агонь" "Тебе 20". Під час спільної роботи дівчина відчула, що закохалася у виконавця. Однак вона вирішила придушити свої почуття через сімейний стан Савлєпова на той час.
  • Важливий поворотний момент настав у 2020 році, коли Антон розлучився, що дозволило парі розпочати стосунки. Щоправда, спершу вони зустрічалися на відстані, адже Горбачова жила в Москві, а її коханий – в Києві.
  • Савлєпов освідчився Ірині телефоном, що пізніше він описав як вчинок, позбавлений романтики, але усе-таки почув заповітне "так".
  • Пара офіційно зв'язала себе тенетами шлюбу в липні 2021 року на приватній церемонії в Каппадокії в оточенні близьких родичів і друзів.
Источник материала
loader
loader