Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії
Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії

Німецька тюнінгова компанія Manhart Performance представила нове дітище – “заряджену” версію купе BMW 2-серії. Новинка займе нішу між серійною версією та топовою M2. Автомобіль став швидше, динамічнішим і набув яскравого вигляду.

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії - Фото 1

Тюнери дуже люблять BMW M2 і пропонують різні варіанти доробки легкого та компактного купе. Зокрема компанія Manhart Performance раніше показала своє бачення топової модифікації М2, а тепер запропонувала варіант для більш широкої купівельної аудиторії.

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії - Фото 2

Новинка одержала позначення Manhart MH2 450. Розташований під капотом 3-літровий 6-циліндровий мотор завдяки встановлення фірмового електронного блоку управління двигуном MHtronik став потужнішим. Його віддача зросла з 275 кВт/374 к.с. до 440 к.с./324 кВт. Для порівняння, у версії М2 двигун має у своєму активі 353 кВт/480 к.с.

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії - Фото 3

Що стосується шасі, покупці зможуть вибирати між укороченими пружинами H&R або активним амортизатором KW, що дозволить зменшити дорожній просвіт та покращити керованість. Гальма доопрацюванні не піддавали, але за бажання фахівці Manhart можуть запропонувати ефективніші варіанти.

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії - Фото 4

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії - Фото 5

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії - Фото 6

Яскравий зовнішній вигляд Manhart MH2 450 створений оригінальним декоративним орнаментом білого, сірого та червоного кольорів на чорному кузові. Великі емблеми та написи Manhart гарантують, що всі помітять, що це не стандартне купе 2-серії. Ще одним виразним елементом новинки стали білі 20-дюймові легкосплавні диски Concave One. Також автомобіль прикрасили карбоновими аеродинамічними елементами: спліттер, бічні спідниці, задній дифузор та більш виражений задній спойлер. Також є покупці отримають можливість встановлення інших, ширших крил.

Manhart представив тюнінгований BMW 2-серії - Фото 7

Модернізація інтер’єру обмежується емблемами Manhart, кермом, обтягнутим новою шкірою та алькантарою, а також іншими підкермовими перемикачами з карбону.

Источник материала
loader
loader