Суд продовжив Тищенку цілодобовий домашній арешт до 16 листопада
Суд продовжив Тищенку цілодобовий домашній арешт до 16 листопада

Суд продовжив Тищенку цілодобовий домашній арешт до 16 листопада

Народному депутату України, підозрюваному у незаконному позбавленні волі людини, продовжили цілодобовий домашній арешт до 16 листопада.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

"Народному депутату України, підозрюваному у незаконному позбавленні волі людини, продовжено запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю до 16 листопада 2024 року", - зазначили у прокуратурі.

За повідомленням Суспільного із зали суду, мова йде про народного депутата Миколу Тищенка.

Прокурори клопотали про продовження йому запобіжного заходу на два місяці та заборону покидати місце проживання, а також про продовження на два місяці носіння електронного браслета та виконання обов’язків.

Адвокати Тищенка просили суд змінити запобіжний захід на нічний домашній арешт з 12 ночі до 7 ранку, або відпустити депутата під особисте зобов’язання.

Тищенко також просив відпустити його під особисте зобов'язання.

Як повідомлялося, нещодавно Тищенко опинився у центрі скандалу через відео, на якому двоє людей у камуфляжі із супроводу депутата просто посеред вулиці затримують чоловіка у цивільному. Тищенко заявляв, що конфлікт у Дніпрі виник "під час проведення обшуків шахрайських ботоферм".

Депутат отримав підозру за протиправне позбавлення волі ексвійськового, суд відправив Тищенка під домашній арешт.

Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту Тищенку.

19 серпня Печерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід для Тищенка у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета до 23 вересня.

Источник материала
loader
loader