У школах так званої «ЛНР» учнів агітують підписувати контракти з російською армією
У школах так званої «ЛНР» учнів агітують підписувати контракти з російською армією

У школах так званої «ЛНР» учнів агітують підписувати контракти з російською армією

Керівники навчальних закладів у тимчасово захопленій частині Луганської області отримали розпорядження агітувати учнів підписувати у майбутньому контракти із російською армією.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

Розпорядження агітувати учнів підписувати у майбутньому контракт із російською армією отримали керівники навчальних закладів так званої "ЛНР".

Щотижня школам надсилатимуть оновлені агітаційні матеріали. Щосереди відповідальні особи повинні звітувати відповідно до наданої форми про обсяг розданих і розміщених у закладах освіти агітаційних матеріалів, а також надавати посилання на результати проведеної серед учнів роботи у соціальних мережах, ідеться в повідомленні.

У свою чергу, впродовж осені колаборанти з бюджетних установ проводитимуть агітаційну кампанію серед населення, яке все ще утримується від оформлення паспорта РФ. "Відповідне завдання надійшло із Кремля. Наголошуватимуть на тому, що із 1 січня без цього документа люди залишаться без будь-яких соціальних гарантій", - підкреслили в ОДА.

Як повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, "по Невському вчора росіяни поцілили з реактивної системи залпового вогню. Також вони активно били зі ствольної артилерії – як по Невському, так і по Макіївці. Застосували у бік цих сіл 96 безпілотників. Із низ 62 – по Невському".

За словами Лисогора, наступи росіян відбиті в районах Стельмахівки, Білогорівки, Невського та Макїївки.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники запровадили на тимчасово захоплених територіях Луганщини надзвичайний стан через пожежі.

Теги по теме
Россия Луганщина
Источник материала
loader
loader