Україна ввела санкції проти РФ, Ірану та Китаю
Україна ввела санкції проти РФ, Ірану та Китаю

Україна ввела санкції проти РФ, Ірану та Китаю


У санкційний список потрапили десятки юридичних осіб, а також шість фізичних осіб з трьох держав.

Президент Володимир Зеленський увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 вересня, яке передбачає санкції проти шістьох фізичних осіб і понад 40 юридичних осіб із Росії, Ірану та Китаю. Відповідний опублікований на сайті президента.

Зокрема, указом №638 було запроваджено санкції проти шістьох громадян РФ, Ірану та КНР терміном на десять років. А також проти 40 юридичних осіб РФ, Ірану та КНР на той самий термін.

А указом №369 запроваджено санкції проти двох підприємств: російського ТОВ Завод суднової світлотехніки Маяк, і Федерального казенного підприємства Казанський державний казенний пороховий завод.

Нагадаємо, у четвер США запровадили санкції проти осіб та компаній, причетних до незаконних фінансових операцій між Росією та Північною Кореєю, які підтримували фінансування програм зі створення зброї масового знищення КНДР. 

Також 10 вересня США введели санкції проти російських та іранських організацій, високопоставлених представників влади обох країн, торговельних суден, авікомпанії.



Теги по теме
Украина Россия санкции Иран
Источник материала
loader
loader