Вайнштейн не визнав провини у нових звинуваченнях щодо сексуального насильства
Вайнштейн не визнав провини у нових звинуваченнях щодо сексуального насильства

Вайнштейн не визнав провини у нових звинуваченнях щодо сексуального насильства

Ув’язнений колишній кіномагнат Гарві Вайнштейн не визнав провини у нових звинуваченнях у сексуальному насиллі, які йому були пред’явлені наприкінці минулого тижня у Нью-Йорку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Минулого четверга Вайнштейну було висунуто звинувачення у додаткових сексуальних злочинах. Деталі нового звинувачення залишаються закритими, проте, за даними прокуратури, його звинувачують у сексуальному насильстві над жінкою в одному з готелів Нижнього Мангеттена в період з 29 квітня 2006 року по 6 травня 2006 року.

«Завдяки потерпілій, яка сміливо розповіла цю історію, Гарві Вайнштейна тепер звинувачують у ще одному сексуальному насильстві. Це розслідування триває», — сказав прокурор з Мангеттену Алвін Брегг.

Обвинувачення прагне об’єднати нове звинувачення з іншими з майбутнього повторного судового розгляду справи проти Вайнштейна, проти яких раніше виступав його захист.

Зазначається, що у квітні цього року Апеляційний суд Нью-Йорка скасував вирок Вайнштейну за зґвалтування у 2020 році через помилки під час розгляду справи по-суті і призначив повторний розгляд справи.

Новий судовий розгляд справи було попередньо призначено на листопад, але пізніше його перенесли вже на початок 2025 року.

Як повідомляв Укрінформ, опальний кіномагнат Гарві Вайнштейн був терміново доставлений з в'язниці в нью-йоркську лікарню для проведення екстреної операціїна серці після того, як у нього з'явилися болі в грудях.

Фото: Getty Images

Теги по теме
Суд
Источник материала
loader
loader