IVECO розширює лінійку електровантажівок важкого класу
IVECO розширює лінійку електровантажівок важкого класу

IVECO розширює лінійку електровантажівок важкого класу

На виставці IAA Transportation 2024 у Ганновері компанія IVECO презентувала нове сімейство електровантажівок важкого класу – S-eWay Rigid. Це шасі з колісною формулою 4х2 або 6х2, які пропонуються з різними колісними базами, варіантами підвіски та трьома типами кабін (двома спальними AS та AT, а також денною AD). Машини призначені для міських та регіональних перевезень та можуть працювати у складі автопоїзда повною масою до 44 т.

На шасі можна встановити різну кількість акумуляторних батарей по 70 кВт.год. кожна – чотири, п’ять або сім, сумарною ємністю 280, 350 або 490 кВт.год. відповідно. Запас ходу в максимальній комплектації сягає 400 км. Швидка зарядка – постійним струмом 350 кВт – дозволяє «наповнити» батареї для забезпечення пробігу в 200 км всього за 45 хвилин, тобто під час обов’язкової перерви згідно з режимом праці та відпочинку.

IVECO розширює лінійку електровантажівок важкого класу - Фото 1

У рух S-eWay Rigid наводять два електродвигуни, встановлені на електричній осі eAxle від FPT Industries. Вони розвивають потужність до 480 кВт і максимальний крутний момент до 1800 Нм.

Доступні три варіанти коробки відбору потужності: низьковольтна, високовольтна (до 20 кВт) та механічна, або гідравлічна (до 60 кВт). Перша оптимальна для гідробортів, друга – для холодильного обладнання, а третя – для сміттєвозів, гакових навантажувачів, кранів та самоскидів.

IVECO розширює лінійку електровантажівок важкого класу - Фото 2

Доступно сім режимів рекуперації. Можна задіяти той чи інший режим руху. Наприклад, Eco – максимального запасу ходу, або GPS predictive drive, при якому застосовується предикативний круїз-контроль ePredictive та планувальник маршрутів Smart Routes. Водій оцінить цифровий щиток приладів та великий дисплей тачскрин системи мультимедіа – обидва з діагоналлю 10 дюймів.

IVECO розширює лінійку електровантажівок важкого класу - Фото 3

Цифрові сервіси eMobility дозволяють керувати всіма вищевказаними налаштуваннями дистанційно – за допомогою додатку Easy App та порталу IVECO ON. Також можна підключити послугу Safe Driving Report, яка дозволяє проаналізувати, наскільки безпечно керує водій.

IVECO розширює лінійку електровантажівок важкого класу - Фото 4

Источник материала
loader
loader