Майкл Дуглас емоційно розповів про поїздку до Києва
Майкл Дуглас емоційно розповів про поїздку до Києва

Майкл Дуглас емоційно розповів про поїздку до Києва

Голлівудський актор Майкл Дуглас, який минулого тижня побував у Києві в рамках участі у Саміті перших леді та джентльменів, вирішив поділитися із своїми підписниками в Instagram враженням від відвідин столиці України. Актор розповів про те, наскільки його вразив Київ та українці.

Меморіальні місця, де українці вшановують пам’ять загиблих захисників у визвольній війні з Росією, старовинні храми та спілкування з людьми різного віку та роду занять, атмосфера мегаполіса з дивовижною архітектурою – все це увійшло до розповіді Майкла Дугласа, який побував у Києві зі своїм сином Діланом.

«Неймовірна культура, прекрасні ресторани та вражаюча енергетика. Враховуючи обставини, є невелика кількість руйнувань, правда, ми бачили дитячу лікарню, найбільшу в усій Україні, яка повністю зруйнована, і чітко зрозуміло, що то було не помилково. Деякі будівлі досі стоять, але знадобиться багато роботи», – зазначив актор.

Актор наголосив, що українці та їх дух вкотре нагадали йому про важливість свободи, за яку варто боротися.

«Що ми з Діланом винесли звідти, так те, які там люди, неймовірний дух. Коли ти думаєш, що відбувалося з Україною, починаючи від режиму Сталіна і Другої світової війни, а згодом вона виявилася змушена битися та боронити свої понад 30 років демократії, це неймовірне місце та велике нагадування всім нам про важливість свободи, демократії й того, як треба працювати заради них», – додав Дуглас.

Посол ООН, всесвітньовідомий актор також висловив вдячність і подружжю Олені та Володимиру Зеленським.

«Спасибі вам. Ви – правильна людина в правильному часу, і я бажаю вам усілякої підтримки. Враховуючи наближення виборів у нас в країні, хай це буде нам великим нагадуванням про крихкість демократії й те, як за неї треба боротися всіма способами. Всім миру!», – звернувся актор до президента України, з яким мав особистеспілкування.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader