Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY до 126 000 грн!
Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY до 126 000 грн!

Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY до 126 000 грн!

Традиційно, осінь – це не лише пора золотого листя і щедрих врожаїв, але й цікавих акційних пропозицій та дисконтів.

Офіційний дистриб’ютор KG MOBILITY (SsangYong) в Україні, ТОВ «Юніверсал Моторз Груп», що входить до складу компаній УКРАВТО ГРУП, оголошує про розпродаж наявного складу позашляховиків KGM Torres і пікапів KGM Musso та Musso Grand 2023 і 2024 року виробництва із максимальною знижкою до 126 400 грн! Акція діє з 19 вересня 2024 року до повного розпродажу вказаних машин в дилерській мережі ТОВ «Юніверсал Моторз Груп», але не слід зволікати, адже кількість автомобілів обмежена. Ціни зафіксовано на весь період розпродажу!

Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY до 126 000 грн! - Фото 1

Безпосередньо оцінити комфорт та видатні позашляхові якості автомобілів KGM ви зможете під час проведення тест-драйву. А швидко і зручно обрати для себе бажане авто тепер стало набагато простіше завдяки онлайн-складу KGM в Україні.

KGM Torres – це середньорозмірний позашляховик із габаритами 4705х1890х1720мм і колісною базою у 2680 мм, що забезпечує один з найбільших внутрішніх просторів у своєму класі. Модель комплектується сучасним бензиновим Turbo двигуном 1,5л. з прямим упорскуванням GDI (163 к.с., 280 Нм) з нормами токсичності Євро-6d і автоматичною 6-ступеневою КПП AISIN. Torres пропонується із переднім або активним повним приводом, має 195 мм кліренсу, найвищий рівень пасивної та активної безпеки і комплектацію преміум-рівня, до якої входить шкіряний салон із підігрівом, вентиляцією і електрорегулюванням передніх сидінь, підігрів задніх сидінь, двозонний клімат-контроль, передній і задній парк-тронік з камерою HD-якості, безключовий доступ, «розумний» електробагажник, мультимедійну систему з підтримкою додатків Apple CarPlay і Android Auto, передні і задні LED фари та багато іншого.

Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY до 126 000 грн! - Фото 2

KGM Musso – це середньорозмірний рамний пікап четвертого покоління із повним приводом, 6-ступеневою механічною КПП і автоматичним блокуванням заднього диференціалу. Musso Grand – це подовжена версія Musso із 6-ступеневою автоматичною КПП AISIN, багатим рівнем оснащення та збільшеним вантажним простором завдяки більш довгій колісній базі. Обидві моделі оснащені потужним дизельним двигуном e-XDi об’ємом 2,2 літри, що виробляється у співпраці із Mercedes-Benz. Мотор відповідає нормам токсичності  стандарту Євро-6b, має потужність 181 к.с. / 400 Нм для Musso та 187 к.с. / 420 Нм для Musso Grand. Кліренс складає 215 мм для Musso і 220 мм для Musso Grand.

Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY до 126 000 грн! - Фото 3

Всередині Musso та Musso Grand поєднують вишуканість та сучасну атмосферу легкового автомобіля. Автомобіль вже в «базі» обладнано двозонним клімат-контролем, електросклопідіймачами, електричним регулюванням, підігрівом і складанням дзеркал, повнорозмірним запасним колесом, передніми протитуманними фарами та іншими комфортними опціями. Musso Grand може додатково похизуватись високоякісним шкіряним салоном із підігрівом і вентиляцією передніх сидінь, кольоровою TFT панеллю приладів “Supervision” 12,3 дюйми, переднім і заднім парк-троніками, круїз-контролем, датчиками світла і дощу, шкіряним кермом з обігрівом, аудіо системою із Bluetooth інтерфейсом та керуванням на кермі, 17-дюймовими  легкосплавними дисками, світлодіодними денними передніми ходовими вогнями і FASHION рейлінгами на даху.

Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY до 126 000 грн! - Фото 4

Гарантія на автомобілі KG MOBILITY (SsangYong) складає 3 роки або 100 000 км пробігу

Більше інформації про бренд, його продукцію та дилерську мережу можна дізнатися на офіційному сайті https://kgmobility.com.ua/

Источник материала
loader
loader