Представлено новий Toyota Highlander: оголошено ціни
Представлено новий Toyota Highlander: оголошено ціни

Представлено новий Toyota Highlander: оголошено ціни

Популярний позашляховик Toyota Highlander оновився до 2025 модельного року та отримав ювілейну версію.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляє сайт Motor1. Toyota Highlander виповнилося 25 років. Щоб відсвяткувати це, Toyota представила Highlander 25th Edition, пакет зовнішнього вигляду, який допомагає виділити популярний позашляховик серед інших версій сімейства.

Toyota Highlander

У ювілейній версії додано сріблясте оздоблення з обох боків, спеціальні 20-дюймові колеса у сірому або білому кольорі, а на задніх дверях є значок 25th Edition.

У салоні з’явилися спеціальні килимки, відмітимо також стереосистему JBL, тризонний клімат-контроль та 12,3-дюймовий центральний дисплей мультимедійного комплексу. Ювілейна серія обмежена тиражем у 2500 одиницями для ринку США.

Toyota Highlander

Решта лінійки Highlander також отримала деякі оновлення. Зокрема, усі гібридні модифікації тепер у стандартній комплектації мають повний привід.

Toyota Highlander

Базова ціна для оновленого Toyota Highlander LE FWD починається від 39 520 доларів США. Це на скромні 250 доларів більше, ніж поточна модель. Стартова ціна гібридної версії очікується на рівні 45 000 доларів. У продаж оновлений позашляховик надійде вже у листопаді.

Источник материала
loader