Це смерть економіки: що може зруйнувати нафтогазову жилу Росії
Це смерть економіки: що може зруйнувати нафтогазову жилу Росії

Це смерть економіки: що може зруйнувати нафтогазову жилу Росії

Та є ще інший метод, який взагалі призведе до краху російської економіки. Детальніше про нього у розмові з 24 Каналом розповів політолог Тарас Загородній.

Як завдати разючого удару по нафтовій жилі Росії

Дональд Трамп у разі своєї перемоги на президентських виборах обіцяє знизити ціну на нафту до 40 доларів – це і може стати "смертю" для російської економіки.

Трамп говорить вже не про "стелю", а про те, що готовий обвалити ціни на нафту. Коли на нафтовому ринку з'явиться багато пропозицій та знімуться обмеження,
– зазначив політолог.

Що стосується Дональда Трампа, "казочки" про те, що він у разі своєї перемоги забажає примиритися з диктатором Владіміром Путіним, розповідають якраз демократи.

Хоча зараз, коли затримують допомогу, відбувається сточення української армії. Тобто її виснаження, щоб потім змусити сісти за стіл переговорів. Загородній наголосив, що це хитра позиція – на словах допомагати, а реально нічого не відбувається.

Маємо зважати на свої інтереси. "Довбати" туди, куди потрібно. Навіть якщо будуть крики, мовляв, "цього не треба робити". Лише так можна виграти війну,
– констатував Тарас Загородній.

Источник материала
loader
loader