Витік інформації про Infinix Zero Flip показує, що це буде товста складна модель
Витік інформації про Infinix Zero Flip показує, що це буде товста складна модель

Витік інформації про Infinix Zero Flip показує, що це буде товста складна модель

Infinix анонсувала випуск свого першого телефону-розкладачки Zero Flip, але поки що не оголосила дату випуску. Однак час від часу з’являються витоки подробиць про це. У найдостовірнішому витоку інформації на сьогодні інформатор Парас Гуглані розкрив ключові характеристики телефону.

Згідно з витоком інформації, телефон матиме 3,6-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 1056×1066 пікселів. Відкривши його, ви побачите 6,9-дюймову панель AMOLED з роздільною здатністю 1080×2640 пікселів, частотою оновлення 120 Гц, а також підтримкою технології LTPO.

У розкладеному вигляді Zero Flip виглядає тонким, його товщина становить лише 7,64 мм. Однак у складеному стані він не буде таким тонким, оскільки має розміри 16,04 мм — приблизно на 4 мм товщі, ніж Samsung Z Fold 6.

Проте додаткова товщина дозволяє розмістити більший акумулятор. У Infinix Zero Flip виявлено акумулятор ємністю 4720 мАг. Він працюватиме на базі процесора MediaTek Dimensity 8020 у поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ пам’яті. З точки зору програмного забезпечення, він працюватиме під керуванням XOS 14.5 на базі Android 14.

Що стосується камер, телефон матиме основний об’єктив на 50 МП і ультраширокий об’єктив на 50 МП на екрані кришки. На головному дисплеї також є селфі-камера на 50 Мп. Кольори для Zero Flip включають варіант Rock Black і Blossom Glow (більш схожий на рожевий). Що стосується підключення, то воно включатиме 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC і порт USB-C.

Хоча цей витік цього не підтверджує, попередні припускають, що Zero Flip 5G також матиме стереодинаміки, подвійні високоякісні мікрофони та підтримку DTS, Hi-Res Audio та сертифікацію TUV. Для безпеки він буде оснащений бічним датчиком відбитків пальців.

Источник материала
loader
loader