Чи зможе iPhone 17 перевершити Pro-моделі
Чи зможе iPhone 17 перевершити Pro-моделі

Чи зможе iPhone 17 перевершити Pro-моделі

Цього року Apple суттєво проапгрейдила базові моделі iPhone 16, але залишила їх з 60-герцевим екраном, що викликало чимало нарікань. Перехід на 120 Гц, який забезпечить технологія ProMotion, компанія планує лише на наступний рік, повідомляє MacRumors з посиланням на аналітика Росса Янга. Ця технологія дозволить смартфонам автоматично регулювати частоту оновлення в межах від 1 до 120 Гц, що покращить автономність пристроїв і комфорт використання.

Також у базових iPhone з’явиться режим Always On Display, який дозволить постійно відображати час, дату та сповіщення на заблокованому екрані. Це нововведення може суттєво поліпшити зручність користування.

Неясно, чи отримає оновлення екран iPhone Pro, але цілком ймовірно, що майбутні моделі не матимуть такої значної переваги над базовими варіантами, як це є зараз.

Серед інших чуток, очікується масштабний апгрейд фронтальної камери у iPhone 17 з 12 до 24 Мп, оскільки останнє оновлення сталося ще у 2019 році з виходом iPhone 11.

Згідно з витоками, у 2025 році Apple може скасувати версію Plus, представивши нову модель під назвою iPhone 17 Air, призначену для тих, хто шукає щось цікавіше за стандартний iPhone, але не потребує функцій Pro.

Нагадаємо, що на осінь у Apple запланована ще одна презентація, де будуть представлені нові комп’ютери Mac на чипах M4, а також оновлені iPad та iPad Mini.

Теги по теме
Apple
Источник материала
loader
loader