Хтось покинув електричний Hummer просто на бездоріжжі, коли в машини зламалась підвіска
Хтось покинув електричний Hummer просто на бездоріжжі, коли в машини зламалась підвіска

Хтось покинув електричний Hummer просто на бездоріжжі, коли в машини зламалась підвіска

Зламаний і покинутий

Дебют GMC Hummer EV свого часу викликав величезний резонанс. Окрім великої потужності та ваги (до 1000 кінських сил та спорядженої ваги майже 4100 кілограмів), це було повернення одного з найпотужніших позашляховиків, які коли-небудь були створені. Тепер його знайшли покинутим на узбіччі пустельної дороги в Арізоні.

Користувач TikTok Аллен Скіллікорн натрапив на цей позашляховик, коли спускався стежкою на своєму Porsche Cayenne. Він показав машину зі зламаною підвіскою – судячи з усього, одне або обидва передніх колеса не витримали навантаження й скрутилися в неприродному положенні. На відео також можна побачити витік мастила чи іншої речовини.

Скіллікорн не знає, що саме призвело до такого пошкодження, і як довго цей важковаговик стоїть на стежці Сикамор-Крік. Можливо, аварія сталася в той самий день, а власник машини збирається повернутися якомога скоріше й забрати свій позашляховик на ремонт.

Варто зазначити, що численні тестування Hummer EV на бездоріжжі показували, що автомобіль здатен справлятися навіть із більшими труднощами, але цього разу щось дійсно пішло не так.

Дорога, на якій стоїть машина, є частиною 11-мильного маршруту, який позначений як "помірно складний". Тож власник міг не знати, на що йде, коли збирався в цю подорож.

Українці люблять надійні автомобілі, які споживають небагато пального. Яскравий приклад – SUZUKI Vitara Hybrid 2024 року. Це авто дуже економічне, надійне та перевірене часом. А головне, що зараз воно продається зі знижкою до 86 000 грн.

Теги по теме
Техно Гаджеты
Источник материала
loader
loader