Путін цього боїться: що може спонукати росіян до багатомільйонного бунту
Путін цього боїться: що може спонукати росіян до багатомільйонного бунту

Путін цього боїться: що може спонукати росіян до багатомільйонного бунту

Мовиться про оголошення мобілізації в Росії. Політична аналіткиня, російська опозиціонерка Ольга Курносова розповіла 24 Каналу, що через неї протести росіян не зупинить навіть поліція.

Що може спонукати росіян до багатомільйонного бунту

Політична аналіткиня пояснила, що російський диктатор дуже боїться соціального невдоволення, бунтів або ж навіть революції, якщо він офіційно оголосить про хвилю мобілізації в Росії.

Якщо на революцію вийдуть, наприклад, 10 тисяч росіян, їх можуть розстріляти. Однак з мільйоном цього ніхто не зробить. Ні військові, ні поліція з ними не впораються,
– зазначила Курносова.

За словами політичної аналіткині, її часто затримували на акціях протесту, на які вона ходила, і поліцейські кожного разу питали, чому ж на бунт вийшло так мало людей, адже якби їх було більше, вони б їх розігнати не змогли і перейшли б на сторону протестувальників.

Що таке мільйон на вулицях Москви чи Петербурга? Це означає, що ті самі ж поліцейські розуміють, що серед цього мільйону є їхні друзі, знайомі та рідні, в яких вони вистрілити точно не зможуть,
– зауважила Курносова.

За словами політичної аналіткині, ФСО, федеральна служба охорони Росії, проводить свої закриті опитування серед росіян та знає їхні настрої. Мешканці країни-агресорки дуже негативно настроєні щодо нової хвилі мобілізації.

"Тому, якщо повести її сьогодні, коли Росія перебуває у набагато гіршому становищі, ніж у 2022 році, Кремль не розуміє та не знає, чим вона може закінчитись. Точка кипіння наближається", – підкреслила Курносова.

Зверніть увагу! Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що оскільки Кремль боїться оголошення мобілізації через негативні настрої росіяни, Путін намагається здійснювати її неофіційно, а самепокладає надії на добровольців та нерегулярні формування.

Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
loader
loader