В застосунку «Армія+» стартувало опитування щодо рівня задоволеності сухпайками
В застосунку «Армія+» стартувало опитування щодо рівня задоволеності сухпайками

В застосунку «Армія+» стартувало опитування щодо рівня задоволеності сухпайками

В мобільному застосунку для військових «Армія+» стартувало опитування про рівень задоволеності військовослужбовців сухпайками, зокрема добовими польовими наборами продуктів №15 (звичайними та посиленими з підігрівом).

Про це йдеться у пресрелізі, наданому Укрінформу.

“Сьогодні вже 250 тис. військових авторизувались в Армія+. І щодня близько 10 тис. військових реєструються в застосунку. Функція опитувань в Армія+ вперше в історії України дозволяє військовим висловити свою думку та реально впливати на зміни в армії. Це історичний крок, і я вдячна команді Державного оператора тилу за ініціативність та бажання у своїй роботі врахувати думку військових, зібрану через опитування в Армія+”, - зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Мета опитування, ініційованого закупівельною агенцією Міноборони “Державним оператором тилу”, – отримати зворотний зв’язок від військових та зрозуміти попит на інклюзивні раціони. Відповідно до результатів опитування ДОТ прийматиме рішення щодо доцільності закупівлі сухпайків того чи іншого типу, враховуючи це при побудові своєї закупівельної стратегії.

Зокрема вже планується, що перелік доступних раціонів буде розширений шляхом впровадження рослинних, кошерних та халяльних наборів.

Опитування стартувало 21 вересня і триватиме 14 днів.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони України змінює підхід до формування сухпайків для військовослужбовців, враховуючи їхні релігійні, медичні та етичні потреби.

Источник материала
loader
loader