ALFA Smart Agro та ПроКредит Банк відновлюють програму для аграріїв
ALFA Smart Agro та ПроКредит Банк відновлюють програму для аграріїв

ALFA Smart Agro та ПроКредит Банк відновлюють програму для аграріїв

ALFA Smart Agro та «ПроКредит Банк» відновлюють програму партнерських кредитів для агровиробників із відсотковими ставками від 0,01% річних.

Наразі ALFA Smart Agro — єдиний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, для клієнтів якого банк пропонує спеціальні умови фінансування, говориться у повідомленні компанії. 

Умови партнерського кредитування:

  • сума кредиту — від 300 тис. грн;
  • річні відсоткові ставки: 0,01% — до 4 місяців; 4,25% — 5-6 місяців; 7,5% — 7-9 місяців, 9% — 10-12 місяців;
  • можливість відстрочки першої виплати капіталу до 11 місяців.

За умовами партнерської програми тіло кредиту погашається за сезонним графіком, а відсотки сплачуються щомісячно. Окрім того, можливе фінансування у валюті USD за індивідуальними умовами (відсоткова ставка від 4-6% річних).

«Компанія ALFA Smart Agro системно розширює набір фінансових інструментів для аграріїв. Застосування розробок ALFA Smart Agro не лише дає переваги в полях у вигляді високих показників урожайності, але й економічні вигоди. А можливість отримати фінансування на купівлю продукції ALFA Smart Agro на вигідних умовах — це важлива додаткова опція, яка дозволяє господарствам підвищувати рентабельність рослинництва», — додали в компанії. 

Детальну інформацію про умови нової партнерської програми дізнавайтеся за тел. 066-060-49-80 (Ігор Метейко, фінансовий менеджер ALFA Smart Agro). 


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Препарати ALFA Smart Agro — №1 в Україні за площами застосування. Розробки ALFA Smart Agro — інноваційні рішення, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції Розумної агрономії. Велика кількість препаратів ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів.

Источник материала
loader
loader