Не можемо вийти з цього, – MamaRika у сльозах розповіла про кризу у стосунках з чоловіком
Не можемо вийти з цього, – MamaRika у сльозах розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Не можемо вийти з цього, – MamaRika у сльозах розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

У новому інтерв'ю з Машею Єфросиніною MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Середа) детальніше розповіла про кризу у шлюбі. Вона зізналась, що все почалося ще з часів пандемії коронавірусу, її вагітності, а потім все погіршила й повномасштабна війна.

MamaRika зізналась, що криза 10 років прийшла до їхньої пари раптово. Для неї це дуже болюча тема. Розповідаючи про складний період, артистка не стримала сліз.

Ми потонули, того не усвідомлюючи. Мені важко про це говорити. Не розумію, в який момент ми стали спати спина до спини. Чому це відбувається так різко? Це д*па повна, бо ми не можемо вийти з цього. Ми досі там. Воно зараз краще, але мені іноді здається, що в тому психічному стані, в якому ми всі знаходимося, ми більше ніколи не повернемо те перше відчуття,
– зауважила співачка.

MamaRika додала, що вони досі продовжують працювати над стосунками та "лагодити" їх. Справи частково пішли на краще. Їм допомагає час удвох, спільні тренування у спортзалі. До того ж пара комфортно почувається у побуті.

"Інколи здається, що все добре. Є періоди ейфорії, коли я відчуваю: о, ми вирівнюємось. Але потім поблизу твого дому прилітає чи ще щось стається, тебе вибиває наглухо і ти знову починаєш відчувати цей момент мушлі, ти віддаляєшся. Так ніби кожен сам по собі. Чому ці сльози, бо лякає, що якщо не вигребемо, не вийде..." – зауважила MamaRika.

Інтерв'ю MamaRika з Машею Єфросиніною: дивіться відео онлайн

Що MamaRika казала про кризу раніше

  • Співачка у квітні презентувала пісню, у якій розповіла про кризу у стосунках з коміком такого масштабу, якого не було за всі дев'ять років. Вони спробували все виправити поїздкою у Буковель, але це лише погіршило ситуацію.
  • Пізніше MamaRika пояснила, що вона з Сергієм обоє дуже втомлені. Крім того, подружжя занадто зосередилося на рутині.
Источник материала
loader
loader