На Закарпатті викрили командира, який за хабар залишав військових в тилу
На Закарпатті викрили командира, який за хабар залишав військових в тилу

На Закарпатті викрили командира, який за хабар залишав військових в тилу


Командир батальйону запропонував підлеглим заплатити за можливість залишитися служити в тилу.

 
На Закарпатті затримали командира батальйону і його спільника, які вимагали гроші з військових за службу у тилу. Про це пресслужба Офісу генерального прокурора у вівторок, 24 вересня.
 
Повідомлено про підозру командиру батальйону та солдату однієї із військових частин.
 
За даними слідства, за 1300 доларів командир батальйону, який залучив солдата у ролі посередника, мав забезпечити включення іншого підлеглого до переліку військовослужбовців, які залишаються для подальшої служби на території Закарпаття – у тиловій частині. 
 
Для реалізації цих намірів підполковник намагався підкупити вище керівництво – запропонував 5 000 доларів за кількох військових. 
 
Солдата-посередника викрито після отримання другого траншу неправомірної вигоди у розмірі 800 доларів, а його керівника – під час передачі 5 000 доларів хабаря. Обох підозрюваних затримано.
 
Сд обрав для них запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави. Перевіряєтеся причетність до корупційної схеми інших осіб.  

 
Нагадаємо, раніше у Києві затримали проректора університету під час отримання 2000 доларів за допомогу військовозобов’язаному у вступі до аспірантури.

Обіцяла “інвалідність”: голову МСЕК на Київщині затримали на хабарі



Теги по теме
военные Коррупция Закарпатье взятка
Источник материала
loader
loader