Завдаємо їм великого клопоту, – воїн ЗСУ розповів про бої на Курщині
Завдаємо їм великого клопоту, – воїн ЗСУ розповів про бої на Курщині

Завдаємо їм великого клопоту, – воїн ЗСУ розповів про бої на Курщині

Про це 24 Каналу розповів військовослужбовець ЗСУ та політолог Кирило Сазонов, додавши, що українські військові зайшли у Курську областьдуже несподівано. Зараз росіяни намагаються ховатися та всіляко уникають наших бійців.

Що відбувається на Курщині

Росіяни залишаються за другою лінією. Вони намагаються ховатися за спинами строковиків, мобілізованих та контрактників. Дуже рідко можна побачити кадирівців, але саме вони є цінними для обміну. Їх найшвидше міняють на наших полонених.

Зараз росіяни справді почали більше тиснути, вони дуже розрекламували свій контрнаступ на лівому фланзі. Але українські військові добре тримаються, а ситуація динамічно змінюється.

Зараз росіяни перекинули сюди приблизно 40 тисяч військових, але цього недостатньо. Я не знаю скільки тут нас, але це точно менше. Проте ми завдаємо їм такого клопоту, що 40 тисяч з нами точно не впораються,
– наголосив військовослужбовець ЗСУ.

Окупанти вщент знищують власні села

Підрозділ Кирила Сазонова працює з важкою зброєю, яка не наближається до місцевих. Але відомо, що у населення зовсім немає спротиву. Навпаки вони звинувачують у всьому Владіміра Путіна та вимагають вивести війська з України.

Звісно, російська пропаганда працює та намагається переконати росіян, що на Курщині нібито відбуваються злочини. Говорять про буцімто знущання, але нічого з цього зовсім нема. Навпаки, злочини скоює Росія.

За останню добу росіяни скинули на Курську область 27 КАБів. Вони руйнують тут все, так само як на Донбасі, а потім в усьому звинувачують ЗСУ.

"Путіну байдуже на своїх людей, бо як можна настільки підло й цинічно руйнувати власні села. Хоч я багато бачив, але все-таки думав, що на своїй території вони шкодуватимуть села, містечка, за які йдуть бої. Але це не так. Вони руйнують їх, так само як руйнували Нью-Йорк, Торецьк, Соледар, Бахмут, Авдіївку. Знищують все вщент", – підсумував Кирило Сазонов.

Теги по теме
Россия
Источник материала
loader