Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari
Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari

Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari

Відоме німецьке ательє Mansory знайоме фанам тюнінга за екстравагантними проєктами команди під керівництвом Куроша Мансорі. Ще один приклад нестандартного підходу, яким славиться ательє, став проєкт доопрацювання першого в історії Ferrari кросовера Purosangue.

Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari - Фото 1

Сам факт появи у 2023 році кросовера під брендом Ferrari вже викликав чимало суперечок серед шанувальників марки, але те, що з ним зробили в ательє Mansory, виглядає зовсім дивно, якщо не сказати більше… Проєкт отримав назву Mansory Pugnator, від латинського слова “Pugnator” – “той, що змагається” або “учасник”. Для презентації новинки компанія вирішила використати традиційне Яхт-шоу в Монако, де збираються любителі дорогих та неординарних транспортних засобів.

Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari - Фото 2

Автомобіль пофарбований металізованою емаллю червоного відтінку Vermillion, яка поєднується з червоно-коричневими карбоновими декоративними та аеродинамічними елементами, розробленими в Mansory. Pugnator отримав збільшені повітрозабірники у повністю переробленому передньому бампері з вуглецевого волокна. Вони забезпечують максимальний приплив повітря до радіаторів, встановлених безпосередньо за повітрозабірниками ліворуч і праворуч, і разом із бічними закрилками перед та за передніми колесами також забезпечують збільшення притискної сили на передній осі спорткара. З карбону виконані також капот, бічні спідниці, задній бампер з масивним дифузором, розширювачі колісних арок та двосекційний спойлер на даху.

Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari - Фото 3

Для Pugnator спеціально розробили нові ультралегкі ковані диски FC.5 розмірністю 9.5×22 спереду та 11.5×23 – ззаду. Вони мають комбіноване забарвлення із чорного глянцю та металізованої емалі відтінку Vermillion.

Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari - Фото 4

Завдяки модифікації блоку керування двигуном та новою спортивною вихлопною системою, Pugnator має у своєму арсеналі 755 к.с. потужності та 730 Нм крутного моменту. Вихлопна система оснащена керованими заслінками, двома спортивними каталітичними нейтралізаторами та має “квартет” вихлопних труб, імплантованих у карбоновий бампер.

Ательє Mansory показало свій варіант кросовера Ferrari - Фото 5

Для оздоблення інтер’єру використовували шкіру кольору слонової кістки та контрастні елементи з червоно-коричневого вуглепластику. Спортивне рульове колесо оздоблено шкірою та карбоном. Салон багато прикрашений фірмовою символікою компанії, яка не дасть забути, що автором цього кіча є саме Mansory. Якщо з якоїсь причини інтер’єр та інтер’єр Pugnator здасться недостатньо епатажним, то “власники зможуть повною мірою реалізувати свої індивідуальні ідеї та бажання, які фахівці Mansory вміють майстерно втілювати в життя”.

Раніше “Автоцентр” розповідав про Mansory F8XX Spider, створений за мотивами трекових моделей італійського виробника.

Источник материала
loader