Google оновив зображення Street View у близько 80 країнах
Google оновив зображення Street View у близько 80 країнах

Google оновив зображення Street View у близько 80 країнах

Користувачі застосунка Google Earth на смартфонах зможуть переглядати історичні фото.

Google оновив зображення у Street View у майже 80 країнах, зокрема в Австралії, Бразилії, Данії, Японії, Філіппінах, Руанді, Сербії, Південній Африці тощо. Крім того, перегляд вулиць став доступним уперше у Боснії та Герцеговині, Намібії, Ліхтенштейні та Парагваї. Про це компанія повідомила у своєму блозі.

Нові зображення отримали з нової, більш портативної камери Street View, яку Google запустив у 2022 році. Google ствержує, що камера допоможе запропонувати зображення «ще більшої кількості місць у майбутньому».

Програми Google Карти і Google Earth також отримали оновлення: завдяки впровадженню ШІ-інструмента Cloud Score+, отримувані супутникові знімки стають чіткішими. ШІ-модель розпізнає та видаляє хмари, тіні від хмар, серпанок та туман. Це відбувається без видалення льоду, снігу, тіней від гір та інших реальних погодних умов.

Також невдовзі користувачі застосунка Google Earth на смартфонах зможуть переглядати історичні фото, що раніше було можливо лише у веб-версії.

  • Читайте також: У навігаційних програмах Google Maps та Waze з’явилися нові функції

Фото: Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Google
Источник материала
loader
loader