Peugeot знову став офіційним партнером Paris Fashion Week
Peugeot знову став офіційним партнером Paris Fashion Week

Peugeot знову став офіційним партнером Paris Fashion Week

Бренд Peugeot продовжує партнерство з “Паризьким тижнем моди” (Paris Fashion Week) на сезон весна-літо 2025 за напрямом Women’s Fashion Edition; урочисті покази колекцій сезону заплановані в період з 23 вересня до 1 жовтня 2024 року. Це справжня культова подія, яка відзначає французьку досконалість – як у світі високої моди, так і в світі модних автомобілів Peugeot.

Це унікальна співпраця, яка підкреслює спільні цінності бренду Peugeot та світу високої моди: максимальне захоплення, справжні емоції, прагнення досконалості. З цієї нагоди Peugeot також оголошує про партнерство з домом Coperni, завдяки чому з’являється можливість ще більше продемонструвати свою прихильність до талановитих модельєрів та стилістичних інновацій.

Peugeot знову став офіційним партнером Paris Fashion Week - Фото 1

Захоплення: спільна пристрасть до прекрасного

Бренд Peugeot поділяє своє захоплення та пристрасть до прекрасного з вже відомими світовими кутюр’є та амбіційними дизайнерами-початківцями. Завдяки інноваційному та елегантному дизайну, автомобілі Peugeot втілюють дух високої моди, поєднують витонченість та сміливість в деталях.

Peugeot знову став офіційним партнером Paris Fashion Week - Фото 2

Емоція: задоволення – в центрі життя

Задоволення є рушійною силою моди, так само як і основою, навколо якої будуються автомобілі Peugeot. Адже кожен з них розроблений так, щоб пропонувати виняткові враження від водіння, завдяки чому він перетворює кожну подорож на момент задоволення та приємних емоцій. Така філософія бренду ідеально узгоджується з самою суттю світу високої моди, де кожен витвір дизайнера покликаний пробуджувати емоції та захоплюючі почуття.

Досконалість: два символи справжньої «французької досконалості»

Бренд Peugeot та “Паризький тиждень моди” є справжніми символами французької досконалості, що стало чудовим прикладом повноцінного симбіозу. Так, Peugeot підготував 30 автомобілів – елегантних, розкішних, інноваційних моделей 408, E-3008, E-5008 – які будуть передані «Федерації високої моди» (Haute Couture et de la Mode) для використання у якості службового транспорту та забезпечення комфортного перевезення гостей і учасників святкових заходів. Ця ініціатива підкреслює відданість Peugeot світу моди та мистецтву, а також щире бажання підтримати великі культурні й мистецькі заходи.

Важлива та захоплююча співпраця з Coperni

У цьому сезоні Peugeot підкреслює свою відданість інноваціям та креативності, повідомляючи про співпрацюючи з компанією Coperni, яка визнана в світі моди завдяки авангардному підходу та сміливим творінням. Саме такі акценти у творчості модного дому Coperni ідеально підкреслюють також і цінності бренду Peugeot: захоплення, емоційність, досконалість.

Щоб підтримати цю співпрацю, Peugeot надасть 100 автомобілів для заходів компанії Coperni, під час показу нової колекції одягу 1 жовтня 2024 року. Автопарк буде включати культові моделі, які пропонують високотехнологічну, комфортабельну, екологічну мобільність. Гості дому Coperni зможуть насолоджуватися своїми подорожами з максимальним відчуттям розкоші та стилю, що ідеально відображає прагнення до досконалості та інновацій обох брендів.

Мрієте придбати по-справжньому привабливий, стильний, емоційний автомобіль? Тоді звертайтесь до найближчого офіційного дилера Peugeot вже сьогодні! А також заходьте на онлайн-склад, де представлені всі доступні в Україні автомобілі Peugeot.

Источник материала
loader