Пункт пропуску «Нижанковичі - Мальховіце» з 1 жовтня призупиняє роботу
Пункт пропуску «Нижанковичі - Мальховіце» з 1 жовтня призупиняє роботу

Пункт пропуску «Нижанковичі - Мальховіце» з 1 жовтня призупиняє роботу

Із 1 жовтня з метою підготовки до відкриття на пункті пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» припиняється митне оформлення та пропуск транспортних засобів.

Про це повідомила у Телеграмі Державна митна служба України, передає Укрінформ.

«З метою підготовки до відкриття пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» з 1 жовтня 2024 року буде припинено здійснення митних формальностей та пропуск транспортних засобів в обох напрямках на ділянці кордону «Нижанковичі» (відділ митного оформлення №5 митного поста «Смільниця»)», - йдеться в повідомленні.

Будівництвопункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» польська сторона планує завершити до кінця 2024 року. Даний проєкт попередньо передбачає облаштування смуг руху для легкових транспортних засобів вагою до 3,5 тонн. Наразі зазначена ділянка кордону призначена для пропуску порожніх транспортних засобів комерційного призначення загальною масою понад 7,5 т, за винятком транспортних засобів, які переміщують небезпечні речовини, та автомобілів, придбаних за кордоном, що ввозяться в Україну для випуску у вільний обіг.

Зазначається, що майбутній пункт пропуску буде знаходитись у Самбірському районі (нульовий кілометр дороги Т14-18 Нижанковичі – Самбір, Дрогобич – Стрий).

Як повідомлялося, Державна митна служба України повідомляла про повноцінне відновлення роботи пропускного пункту «Устилуг – Зосин».

Фото: пресслужба Львівської ОВА

Теги по теме
Украина Польща Строительство
Источник материала
loader
loader