Важкі пікапи Ram зроблять ще більш зловіщими
Важкі пікапи Ram зроблять ще більш зловіщими

Важкі пікапи Ram зроблять ще більш зловіщими

Лінійка пікапів Ram HD готується до планового оновлення. Перш ніж вивести прототипи моделі на тести, де їх однозначно помітять фотошпигуни та зіллють знімки в мережу, компанія опублікувала тизерні фото, щоб показати концепцію виконання новинок.

Оновлені потужні Ram 2500 і 3500 HD будуть виглядати зловісніше. Вони отримають видозмінену решітку радіатора, нові двоярусні фари зі світлодіодними ДХО та підкоригований бампер. А ще у новинок капот із масивним «ковшем», оновлені дзеркала заднього виду та нові задні ліхтарі.

Важкі пікапи Ram зроблять ще більш зловіщими - Фото 1

Салон майбутніх Ram Heavy Duty на фото не показали, але генеральний директор Кріс Фьюелл розповів, що вони запозичать частину оснащення у молодшого Ram 1500. Отже пікапи отримають 14,5-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном. Ще новинці обіцяно подвійний слот для бездротової зарядки смартфона та 10,25-дюймовий дисплей для переднього пасажира.

Як стверджують інсайдери, моторна гама Ram HD включатиме дизель Cummins, який працює в парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач. Поточна модель пропонується з 6,7-літровим турбодизельним рядним шестициліндровим двигуном Cummins потужністю 370 к.с. і 1151 Нм крутного моменту.

Важкі пікапи Ram зроблять ще більш зловіщими - Фото 2

Источник материала
loader
loader