Ворог посилив використання дронів на Харківщині і підтягнув сили на позиції у Вовчанську
Ворог посилив використання дронів на Харківщині і підтягнув сили на позиції у Вовчанську

Ворог посилив використання дронів на Харківщині і підтягнув сили на позиції у Вовчанську

На Харківському напрямку в районі населеного пункту Глибоке противник шукає нові шляхи для проведення логістичного забезпечення своїх підрозділів, серед особового складу ворога спостерігається низький морально-психологічний стан.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ "Харків".

"Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. В районі населеного пункту Глибоке противник відшуковує нові шляхи для проведення логістичного забезпечення підрозділів на передових позиціях, в тому числі і з використанням БПЛА. Провів евакуацію втрат. В районі Лукʼянців ворог активізував використання FPV-дронів. В районі Стариці противник здійснює заходи щодо інженерного обладнання позицій та логістичного забезпечення. Посилив підрозділи на передових позиціях", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Вовчанськуворог здійснював поодиноке переміщення особового складу на передові позиції. Відмічається низький морально-психологічний стан особового складу противника.

Як зазначається, протягом минулої доби відбулося три бойові зіткнення. російські окупанти завдали 2 авіаудари з використанням 8 КАБів та один ракетний удар. Здійснили 86 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 351 обстріл позицій захисників України.

За інформацією пресслужби, за минулу добу Сили оборони знищили 67 окупантів, 84 одиниці озброєння та військової техніки, 46 укриттів для особового складу, 1 стартовий майданчик запуску БПЛА, 4 місця зберігання боєприпасів, 1 польовий командний пункт. Троє російських окупантів здалися у полон.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 25 вересня 2024 року становлять близько 646 тисяч 400 осіб, зокрема за останню добу - ще 1250 осіб.

Теги по теме
война
Источник материала
loader