Maserati дебютує на виставці Monaco Yacht Show 2024
Maserati дебютує на виставці Monaco Yacht Show 2024

Maserati дебютує на виставці Monaco Yacht Show 2024

З 25 до 28 вересня компанія Maserati представить свої новинки на престижній виставці Monaco Yacht Show 2024. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Нинішній захід уже 33-й за рахунком. Воно проходить під патронатом принца Монако Альберта II та збирає у мальовничій бухті Порт-Еркюль справжніх шанувальників морських подорожей та відпочинку. Понад 560 експонентів зібралися цього року на Monaco Yacht Show 2024, щоб продемонструвати свої найкращі витвори в унікальній атмосфері найгламурнішого курорту на Лазурному березі.

Maserati дебютує на виставці Monaco Yacht Show 2024 - Фото 1

У цій ексклюзивній обстановці, поряд із флотом із більш ніж 120 суперяхт, Maserati презентує два своїх новітніх та інноваційних твори. Швидкісний катер Tridente є результатом співпраці з компанією Vita Power, яка займається розробкою та виробництвом високопродуктивних повністю електричних силових агрегатів та яхт. Друга новинка – стильний Maserati GranCabrio Folgore – перший на ринку 100% електричний кабріолет класу “люкс” з 800-вольтовою архітектурою та передовими технічними рішеннями.

Maserati дебютує на виставці Monaco Yacht Show 2024 - Фото 2

Maserati Tridente є 10,5-метровим катером оснащений силовою установкою потужністю 441 кВт/600 к.с. та акумулятором місткістю 252 кВт-год. Завдяки електричному серцю Tridente здатний розвивати крейсерську швидкість 25 вузлів (47 км/год), а максимальна швидкість досягає 40 вузлів (64 км/год). На заряджання батареї на швидкісній станції постійного струму потрібно менше ніж годину.

Maserati дебютує на виставці Monaco Yacht Show 2024 - Фото 3

Катер дозволяє комфортно розмістити до 10 осіб, включаючи капітана. Кузов Tridente виготовлений з вуглецевого волокна, а за розкішне оздоблення відповідали найкращі фахівці американської суднобудівної компанії Hodgdon Yachts.

Maserati дебютує на виставці Monaco Yacht Show 2024 - Фото 4

Прекрасним доповненням експозиції Maserati на MYS 2024 є унікальний кабріолет GranCabrio Folgore з кузовом кольору рожевого золота, м’яким верхом із тканини Titan Grey та стильним оздобленням салону Econyl Denim & Ice з еконейлону.

Чотиримісний кабріолет дебютував у модельній гамі компанії з Модени у квітні цього року. Автомобіль отримав 800-вольтову електричну архітектуру, а три електромотори сумарною потужністю 560-610 кВт/762-830 к.с. забезпечують крутний момент до 1350 Нм. Для живлення силової установки використовується батарея місткістю 92,5 кВт-год, яка дозволяє подолати без зупинки до 447 км. Максимальна швидкість кабріолета досягає 290 км/год, а першу “сотню” спорткар набирає за 2,8 секунди після старту.

Раніше “Автоцентр” розповідав про електричний кабріолет Maserati, створений на честь знаменитої італійської виноробної компанії Marchesi Antinori.

Источник материала
loader