Ворог штурмує на 11 напрямках – Генштаб
Ворог штурмує на 11 напрямках – Генштаб

Ворог штурмує на 11 напрямках – Генштаб


Найгарячіше на Курахівському та Покровському напрямках, де росіяни вже організували понад 30 штурмів.

Від початку доби на фронті відбулося більше 70 бойових зіткнень. Найгарячіше на Курахівському та Покровському напрямках, Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у п’ятницю, 27 вересня.

Так, російські агресори двічі намагалися атакувати в районі Вовчанська. 

ворог шість разів активно йшов вперед у районах Синьківки, Новоселівки, Глушківки, Кругляківки та Лозової. Чотири боєзіткнення ще тривають.

загарбники здійснили шість атак поблизу Греківки, Макіївки, Невського та Новосадового. Чотири боєзіткнення завершилися. 

ворог здійснив три штурми поблизу Григорівки та Ступочки. Всі атаки відбиті. 

росіяни намагалися витіснити наші підрозділи із займаних позицій неподалік Торецька, Щербанівки та Нью-Йорка. Сили оборони відбили дві атаки, три боєзіткнення тривають. 

противник організував 19 штурмів в районах Воздвиженки, Новоторецького, Миколаївки, Гродівки, Лисівки, Крутого Яру, Дачінського, Маринівки, Селидового та Новоторецького. ЗСУ вже відбили 15 атак.

продовжуються бої поблизу Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки. За день відбито 13 атак, чотири – ще тривають.

наші війська відбили п’ять атак у бік Вугледару, Богоявленки, Водяного та Катеринівки. Ще три атаки тривають, спроби просунутися до успіхів противнику не принесли.

окупанти здійснили по одній невдалій спробі атакувати поблизу Новодарівки та Малих Щербаків.

противник здійснив два безуспішні штурми.

Раніше ЗСУ показали на відео розгром колони бронетехніки та піхоти РФ під Куп’янськом. Загалом було зупинено та знищено 23 одиниці техніки.



Теги по теме
Украина Россия
Источник материала
loader
loader