Буданов провів зустріч з рідними бійців 36-ї бригади морської піхоти
Буданов провів зустріч з рідними бійців 36-ї бригади морської піхоти

Буданов провів зустріч з рідними бійців 36-ї бригади морської піхоти

Голова Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов провів зустріч з родинами бійців 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

Як передає Укрінформ, про це Коордштаб повідомляє у Телеграмі.

Серед учасників зустрічі, зокрема були присутні родичі військовослужбовців, які були визволені з російського полону під час останнього обміну.

Буданов провів зустріч з рідними бійців 36-ї бригади морської піхоти - Фото 1

Перш за все присутні висловили слова вдячності керівнику Коордштабу за повернення їхніх близьких додому, за всебічну підтримку та командну роботу усього Штабу.

«Робота над поверненням усіх наших громадян триває. Україна безперервно над цим працює», - зауважив Буданов.

Також він звернув увагу присутніх на окремі досягнення у переговорно-обмінному процесі щодо такої категорії військовослужбовців, як морські піхотинці та нагадав, що країна-агресорка понад два роки відмовлялась повертати морпіхів.

Буданов провів зустріч з рідними бійців 36-ї бригади морської піхоти - Фото 2

Діалог тривав довкола теми відновлення визволених бійців.

Родичі звільнених морських піхотинців говорили про необхідність створення дорожньої карти стосовно питань реабілітації та інших питань реінтеграції в суспільство українських захисників.

Як повідомляв Укрінформ, 14 вересня із російського полону вдалося повернутище 103 українських військовослужбовців. Серед звільнених - оборонці 36-ї бригади морської піхоти, Національної гвардії, зокрема 12-ї бригади спеціального призначення «Азов», прикордонники, представники спецпідрозділу «Кракен». Також представники Національної поліції і тероборони, Державної служби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних сил України.

Фото: Коордштаб/Телеграм

Источник материала
loader