Фантастичний гол Назаренка у ворота Карпат: результат матчу 8-го туру УПЛ
Фантастичний гол Назаренка у ворота Карпат: результат матчу 8-го туру УПЛ

Фантастичний гол Назаренка у ворота Карпат: результат матчу 8-го туру УПЛ

Карпати – Полісся 1:3

Голи: Мірошніченко, 19 – Крушинський, 18, Гуцуляк 45+1, Назаренко, 70

Карпати тільки набирають хід після повернення в елітний дивізіон та поступово набирають очки. Полісся навпаки впевнено розпочало нову кампанію та знаходиться серед лідерів турнірної таблиці чемпіонату Україну, повідомляє 24 канал.

Полісся декласувало Карпати

Команди розпочали гру активно та в середині першої половини матчу обмінялись швидкими голами. На 18-й хвилині захисник "вовків" Борис Крушинський відзначився у воротах Карпат, але вже через в наступній атаці "левів" Денис Мірошніченко відновив рівновагу.

Під кінець першого тайму Полісся вийшло вперед завдяки голу новачку житомирян Олександру Гуцуляку. Відзначимо, що нападник забиває у п'ятому матчі поспіль у складі "зелено-жовтих".

Другий тайм розпочався менш активно, команди почали більше контролювати м'яч. У середині другої половини матчу Карпати пішли ва-банк, адже мали відігруватись.

На 70-й хвилині "вовки" зловили "левів" на контратаці та добили львівський колектив. Олександр Назаренко промчався по лівому флангу, зайшовши у карний майданчик Карпат та ефектним ударом не залишив шансів для голкіпера львів'ян.

У підсумку Полісся записує у свою скарбничку ще 3 залікових бали. Зазначимо, що житомирці продовжили безпрограшну серію у новому сезоні Української Прем'єр-Ліги.

Теги по теме
футбол
Источник материала
loader