Витік iQOO 13 натякає на першу у світі дисплейну технологію
Витік iQOO 13 натякає на першу у світі дисплейну технологію

Витік iQOO 13 натякає на першу у світі дисплейну технологію

iQOO 13 продовжує бути гарячою темою в чутках. Буквально через день після витоку інформації про камеру з’явився новий витік із деякими цікавими подробицями про її дисплей і вдосконалення. Тим часом телефон також з’явився на сайті сертифікації 3C, розкриваючи подробиці про зарядку. 

iQOO 13 буде оснащено найновішим OLED-дисплеєм BOE

Відповідно до публікації на Weibo від надійного джерела Digital Chat Station (DCS), iQOO 13 може стати першим телефоном, який може похвалитися новітньою світловипромінювальною технологією BOE для мобільних OLED-панелей. 

Кажуть, що нова технологія запропонує безліч удосконалень, включаючи збільшення довговічності панелі на 33% і зниження енергоспоживання на 10%. Витік також свідчить про стрибок «глобальної» яскравості на 12,5%, а нова технологія дисплея також може знизити ризик вигоряння екрана на цілих 50%. Це буде деяке покращення якості життя і без того чудового дисплея iQOO 12, з особливо багатообіцяючими заявами щодо довговічності панелі та запобігання вигорянню екрана. 

Сертифікація iQOO 13 3C

Очікуйте витоку, сертифікація 3C розкриває ще деякі подробиці про iQOO 13. Смартфон з’явився на сайті сертифікації з номером моделі V2408A та підтримкою зарядки 120 Вт. 

Витік iQOO 13 натякає на першу у світі дисплейну технологію - Фото 1

Решта специфікацій

Крім цього, очікується, що телефон матиме майбутній SoC Snapdragon 8 Gen 4. У відділі камер можна було побачити систему з трьома сенсорами: основний датчик Sony IMX921 на 50 МП, надширококутний об’єктив Samsung ISOCELL JN1 на 50 МП і телеоб’єктив IMX826 на 50 МП із 2-кратним збільшенням. 

Крім того, DCS раніше анонсувала варіанти оперативної пам’яті до 16 ГБ і пам’яті до 1 ТБ. Також було згадано великий акумулятор, хоча конкретні деталі залишаються в таємниці.  Сам iQOO нічого не підтвердив щодо iQOO 13, але, враховуючи безперервний потік витоків, дата запуску не повинна бути надто далекою. Ми будемо тримати вас в курсі всіх нових оновлень.

Источник материала
loader