З нагоди Дня захисників і захисниць України у Стамбулі відбудеться великий мітинг
З нагоди Дня захисників і захисниць України у Стамбулі відбудеться великий мітинг

З нагоди Дня захисників і захисниць України у Стамбулі відбудеться великий мітинг

З нагоди Дня захисників і захисниць України у Стамбулі відбудеться великий мітинг, участь в якому візьмуть рідні військовополонених та зниклих безвісти українців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Будь-яку біду можна побороти, обʼєднавши наші зусилля, зібравши всю нашу любов до України й вдячність нашим “янголам” у військовій формі, конвертувавши це все у боротьбу! Боротьбу донатами та зборами, щоб забезпечити ЗСУ усім необхідним! У інформаційну боротьбу через мітинги та поширення правдивої інформації в соціальних мережах та серед іноземних громадян”, - наголосили організатори мітингу з Українського культурного товариства в Стамбулі.

До Дня захисників і захисниць України, 29 вересня о 15.00 на площі Одакулє відбудеться черговий мітинг проти війни в Україні.

“Спеціально для участі в цьому мітингу до нас приїде багато особливих гостей: рідні військовополонених та зниклих безвісти, які розкажуть свої історії… Розповідайте іноземцям про війну і про муки полону, про те пекло, через яке проходять наші полонені та їхні родини! Не залишайтеся осторонь”, - закликали організатори заходу.

Як повідомляв Укрінформ, Українська громада в центрі Стамбула з нагоди Дня Незалежності України провела мітинг проти широкомасштабної військової російської агресії та створила живий ланцюг на знак єдності, пам'яті за загиблими внаслідок російської агресії проти України та підтримки українців, що перебувають у російському полоні. 

Источник материала
loader