Флагманський смартфон Huawei Mate 70 показали наживо
Флагманський смартфон Huawei Mate 70 показали наживо

Флагманський смартфон Huawei Mate 70 показали наживо

Перед анонсом Huawei Mate XT було зафіксовано кілька випадків, коли цей смартфон потрапляв у поле зору. Подібним чином у мережу потрапили фотографії з новим Mate 70. Цей факт може вказувати на те, що колишній китайський гігант має намір представити нові моделі, хоча офіційного підтвердження поки що не було.

Крім того, якщо врахувати, що базова версія Mate 60 минулого випуску мала три камери, модель Mate 70 може отримати значне оновлення з п’ятьма камерами. Однак варто підкреслити, що дві з них можуть виконувати роль датчиків глибини, а третя служити для лазерного автофокусування, що передбачає, що ці дві камери не увійдуть до основного набору, що складається з ширококутної, ультраширококутної та телеоб’єктивів.

Всі п’ять сенсорів акуратно розташовані за круглим корпусом, що дозволяє припустити, що Huawei може запозичувати елементи дизайну Mate 60 RS Ultimate для створення Mate 70. На жаль, інші частини флагманського пристрою покриті чорним матеріалом, і через пікселізованого зображення вкрай складно розглянути інші естетичні деталі з цього кута.

У  порівнянні зі звичайним Mate 60, Mate 70 виглядає зовсім інакше, що є позитивним знаком, оскільки зміна дизайну часто слугує важливим стимулом для оновлення моделі смартфона. Очікується, що найближчими тижнями з’явиться докладніша інформація.

Источник материала
loader