Моя дружина їла щось бридке і волохате, – чоловік поділився незвичайною проблемою у сім'ї
Моя дружина їла щось бридке і волохате, – чоловік поділився незвичайною проблемою у сім'ї

Моя дружина їла щось бридке і волохате, – чоловік поділився незвичайною проблемою у сім'ї

Чоловік написав про це на Reddit у пошуках підтримки. Але раптом виявилося, пише Daily Star, що інші люди теж люблять таке їсти.

Хлопець не повірив очам, коли побачив, що їсть його дружина

Нам усім кажуть, що для ідеального збалансованого харчування потрібно їсти 5 разів на день, але ця жінка підняла споживання вітамінів на нову висоту. Що просто ошелешило її чоловіка – аж настільки, що він засумнівався, що дружина взагалі нормальна.

Щойно застав свою дружину, коли вона їла цілий ківі. Разом зі шкіркою. Ніби це було довбане яблуко. Хтось бачив таке раніше?
– написав він на Reddit.

Що ж, Holland & Barrett вказує, що шкірка ківі насправді містить багато корисного для вас. Та й загалом ківі – смачний і один із найкорисніших фруктів. А шкірка має вищу концентрацію антиоксидантів, ніж м'якоть, і це ще не все.

ківіКіві – дуже смачний і один із найкорисніших фруктів / Фото azerbaijan_stockers@freepik

Споживаючи пухнастий зовнішній шар, ви отримуєте мегадозу вітаміну Е, який є чудовим для вашої шкіри, і клітковини. Експерти Holland & Barrett кажуть, що можна спокійно їсти весь фрукт за один раз або нарізати його скибочками – так, як "довбане" яблуко.

Тим часом на Reddit люди захопилися дискусією про поїдання ківі зі шкіркою. І, природно, багато користувачів згуртувалися у "банду ківі-їдців".

У мене була така ж реакція, коли я побачила, як мій партнер їсть ківі зі шкіркою. Але він переконав мене спробувати, і тепер я їм ківі тільки так. Я промиваю його і витираю насухо, і це позбавляє мене від волосків,
– розповіла одна жінка.

Гілка переповнена коментарями на захист цієї практики, люди апелюють і до цитрусового присмаку, і до приємного хрусткого контрасту з м'якоттю, і до користі клітковини, звісно. Утім, чи змінив автор першого допису свою думку – невідомо.

Источник материала
loader
loader