Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років
Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років

Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років

Приємною несподіванкою минулого ретро фестивалю Old Car Land, який відбувся у столичному музеї «Колеса Історії» стала презентація книжки «Автобусному руху та таксі Києва 111 років». Цей цікавий нарис з історії розвитку громадського транспорту зробили відомі поціновувачі та дослідники автомобільної справи Володимир Винник та Микола Сало.

Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років - Фото 1

Микола Сало (ліворуч) та Володимир Винник на презентації книги

Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років - Фото 2 Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років - Фото 3

Понад 100 сторінок книги присвячені історії появи у столиці автобусного сполучення та таксомоторів. Дослідники підготували перелік транспортних засобів, які здійснювали перевезення пасажирів у столиці с моменту появи перших авто. На сторінках книги можливо познайомитися з технічними характеристиками легкових автівок та автобусів досить цікавих закордонний брендів, деякі з котрих вже не існують.

Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років - Фото 4

Автори провели велику роботу з розвінчання міфів та вигадок радянських часів, а деякі світлини надруковані вперше. Книга буде чудовим подарунком для тих, хто цікавиться історією Києва та розвитком автомобільного транспорту.

Книжкова полиця Автоцентра: Автобусному руху та таксі Києва 111 років - Фото 5

Источник материала
loader
loader