ASUS Zenbook S 14 – тонкий і потужний ноутбук зі штучним інтелектом – вже в Україні!
ASUS Zenbook S 14 – тонкий і потужний ноутбук зі штучним інтелектом – вже в Україні!

ASUS Zenbook S 14 – тонкий і потужний ноутбук зі штучним інтелектом – вже в Україні!

Ноутбук із процесором Intel Core Ultra 7 (Series 2), 32 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і SSD 1 ТБ вже можна придбати за ціною 82 499 грн.

В Україні починається продаж ASUS Zenbook S 14 (UX5406) – нового 14-дюймового ноутбука ASUS класу Copilot+ PC зі штучним інтелектом.

Натхнений природою

Через зміни технологіями нашого життя, новий ASUS Zenbook S 14 є справжнім шедевром. Цей ультратонкий ноутбук не лише вражає своїм дизайном, але й відкриває нові горизонти можливостей завдяки штучному інтелекту.

Zenbook S 14 поєднує в собі елегантність і потужність. Він завтовшки лише 1,1 см, і при цьому він важить усього 1,2 кг. Новинка виконана як в повністю металевому корпусі білосніжного кольору, так і в строгому сірому коьлорі, що перегукується з витонченими відтінками флішевих гірських порід. А кришка ноутбуку виготовлена з унікального матеріалу Ceraluminum, текстура якого нагадує кераміку.

Новий Zenbook S 14 створений для тих, хто цінує стиль і зручність у кожному аспекті свого життя.

Потужний та інтуїтивний

Завдяки найсучаснішому процесору Intel Core Ultra 7 і 32 гігабайтам оперативної пам’яті, Zenbook S 14 здатний виконувати найскладніші завдання з легкістю.

Вбудований нейропроцесор додає йому апаратної підтримки технологій штучного інтелект і робить цей ноутбук справжнім розумним помічником у вашій роботі. Від шумозаглушення під час конференцій до інтелектуальних інструментів для редагування фото та відео – можливості Zenbook S 14 допоможуть вам досягти нових висот.

Яскравий і сучасний

14-дюймовий дисплей ASUS Lumina OLED з роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц робить кожне зображення яскравим і деталізованим. Автоматичне налаштування під умови освітлення забезпечує ідеальну якість зображення в будь-яких умовах. Аудіосистема Harman/Kardon з чотирма гучними динаміками створює чистий і потужний звук, що доповнює візуальне задоволення.

Захищений і ергономічний

Zenbook S 14 не лише потужний, але й надійний ноутбук. Він пройшов випробування на відповідність військово-промисловому стандарту MIL-STD 810H, що гарантує його довговічність. Акумулятор високої ємності забезпечує автономну роботу протягом усього дня, а функція швидкого заряджання дозволить вам повернутися до роботи в найкоротший час. До того ж інтелектуальні функції безпеки, такі як зручна автентифікація з Windows Hello за допомогою розпізнавання рис обличчя, інтегрований криптопроцесор Microsoft Pluton і функція адаптивного блокування екрана ASUS Adaptive Lock, захищають ваші дані та особистий простір.

Новий ASUS Zenbook S 14 – це не просто ноутбук. Це ваш надійний партнер у досягненні нових вершин. Незалежно від того, чи працюєте ви над важливим проєктом, чи насолоджуєтеся мультимедійними розвагами, Zenbook S 14 завжди буде поруч, забезпечуючи високу продуктивність і комфорт.

ASUS Zenbook S 14 (UX5406) з процесором Intel Core Ultra 7 (Series 2), 32 гігабайтами оперативної пам’яті LPDDR5X і SSD 1 ТБ вже можна придбати в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна та в магазинах українських партнерів ASUS за ціною від 82 499 грн

Источник материала
loader
loader