Гарна прикмета або дощові перемоги пілотів КЦА ФАУ
Гарна прикмета або дощові перемоги пілотів КЦА ФАУ

Гарна прикмета або дощові перемоги пілотів КЦА ФАУ

На цих вихідних було багато цікавих та успішних для пілотів перегонів в iRacing: в  класі ГТ на треку Le Mans 24h (Circuit de la Sarthe) і в мультікласі на треку Canadian Tire Motorsports Park.

Існує прикмета, що в дорогу – це добре і це на собі перевірили 4 пілоти КЦА ФАУ минулого уікенду.

Команда PROTON x DAU в составі Антона Іващенко та Дениса Протопопова на новому МакЛарені 720 вкотре фінішувала на подіумі (3 місце).

Гонка довжиною в три години виявилась повністю дощовою, що додало складності в рази. Було пару розворотів і помилок але все ж таки в таких гонках виграє той, хто зробить їх менше, ніж у суперника. Хлопці фінішували в колі з лідером і з відставанням трохи більше хвилини. Гарний результат в таких складний умовах!

Гарна прикмета або дощові перемоги пілотів КЦА ФАУ - Фото 1

Також в рамках тих же 3 годинних перегонів Le Mans 24h (Circuit de la Sarthe) приймали участь ще два наші пілоти Сергій Буцев і Василь Фарамець але по одинці і в різних командах. Це складніше ніж в команді, тому що в одне лице 3 години проїхати фізично важко, ще й в компанії з 59-ю іншими командами і пілотами.

Гонка була сухою але прогноз погоди періодично попереджав про те що скоро має розпочатись дощ.

Сергій тримався 5-м всю гонку, Василь же їхав в другій десятці, стартувавши з боксів, через технічні несправності. За 15 хвилин до кінця гонки пішов таки дощ  і весь трек потрохи заливає водою і стає питання міняти гуму чи намагатись проїхати на сліках до кінця. Василь вирішує міняти гуму і завдяки цьому переміщується з 19-го місця на 15-те, а Сергій вирішує не міняти гуму і тим самим відіграє 2 позиції і фінішує на подіумі, на 3-му місці. Непоганий результат для обох і цікава гонка, особливо останні 15-20 хвилин

Гарна прикмета або дощові перемоги пілотів КЦА ФАУ - Фото 2

Ну і ще трохи новин з IMSA Endurance Series від Василя Фарамця, який продовжує на своєму Корветі, в класі ГТ3, шлях до перемоги в третьому  сезоні, в 6-му дивізіоні. Цього разу гонка пройшла на дуже складній для мультікласа, трасі Canadian Tire Motorsports Park.

Фінішував на 5-й позиції але нажаль через проблеми зі зв’язком він втратив другу позицію  незадовго до фінішу. В результаті після двох етапів Василь очолює особистий залік в своєму дивізіоні.

Вболіваємо і бажаємо перемоги!

Гарна прикмета або дощові перемоги пілотів КЦА ФАУ - Фото 3

Якщо теж мрієте спробувати власні сили в перегонах, то приєднуйтесь до нашої спільноти Digital Autosport of Ukraine  в лізі DAU в  iRacing

Нагадуємо, що Комісія Цифрового Автоспорту проводить розіграш безкоштовних річних підписок на симулятор iRacing.

У нас є кілька кодів на річну підписку на іРейсинг + автомобіль Формула 4 назавжди, але тільки для нових підписників  цього автосимулатора.

Всі деталі в дискорді КЦА https://discord.com/invite/wRqwCH9wEx

Гарна прикмета або дощові перемоги пілотів КЦА ФАУ - Фото 4

Доєднатись до нас і  слідкувати за оновленнями та спостерігати за успіхами українських сімрейсерів на міжнародних перегонах можна на інформаційних   ресурсах КЦА ФАУ, де Ви знайдете найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту:

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Ігровий партнер:

Інформаційні партнери:

Источник материала
loader