ІМК завершила жнива соняшнику і сівбу озимої пшениці
ІМК завершила жнива соняшнику і сівбу озимої пшениці

ІМК завершила жнива соняшнику і сівбу озимої пшениці

В ІМК наприкінці вересня завершили жнива соняшнику, з площі 24,3 тис. га було зібрано понад 77,7 тис. т із середньою врожайністю 3,2 т/га.

Як говориться у повідомленні компанії, показник урожайності в ІМК на 60% перевищує середній по країні (за даними Мінагрополітики, станом на 26 вересня урожайність соняшнику в Україні становила 2,0 т/га).

Також ІМК посіяла озиму пшеницю на площі 20,7 тис. га.

«Цього року вересень був аномально сухим і гарячим, завдяки чому нам вдалось провести всі польові роботи в стислі терміни. У результаті, незважаючи на спекотне сухе літо, ми зібрали гарний врожай соняшнику з високими якісними показниками. По озимині, що була посіяна в оптимальні строки, очікуємо на продуктивні опади для отримання сходів», — зазначив операційний директор ІМК Богдан Кривіцький.


Для довідки: ІМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією в Україні. Напрями діяльності: виробництво сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник); зберігання сільськогосподарських культур; виробництво молока. ІМК обробляє 120 тис. га землі, розташованих у Полтавській, Чернігівській та Сумській областях. У травні 2011 року відбулося розміщення акцій ІМК на Варшавській фондовій біржі.

Источник материала
loader
loader