Motorola представила новий захищений смартфон ThinkPhone 25
Motorola представила новий захищений смартфон ThinkPhone 25

Motorola представила новий захищений смартфон ThinkPhone 25

Представляємо захищений смартфон Motorola ThinkPhone 25. Модель вирізняється текстурованою тильною панеллю, натхненною дизайном ноутбуків ThinkPad від Lenovo.

Детальніше про смартфон

Ключові особливості ThinkShield Security – надійний захист та розширена гарантія до трьох років. Moto AI – інтелектуальні функції та регулярні оновлення операційної системи протягом п’яти років.

Корпус пристрою виготовлений у відповідності до стандартів MIL-STD 810, що забезпечує надійність, перевірену часом. Функція Smart Connect дозволяє швидко обмінюватися файлами із комп’ютерами Lenovo. Також смартфон можна використовувати як веб-камеру для ПК.

Дисплей має діагональ 6,36 дюйма, роздільна здатність 2670×1220 пікселів та частоту оновлення 120 Гц. Максимальна яскравість досягає 3000 нит, екран покритий захисним склом Gorilla Glass 7i. Усередині пристрою встановлений 4-нанометровий процесор MediaTek Dimensity 7300.

Об’єм оперативної пам’яті – 8 ГБ, флеш-пам’яті – 256 ГБ. Акумулятор має ємність 4310 мАг і підтримує швидку зарядку: 68 Вт провідний та 15 Вт бездротовий.

Бездротові інтерфейси включають Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E та NFC. Два стереодинаміки з Dolby Atmos забезпечують якісний звук. Захист від пилу та води за стандартом IP68 гарантує безпеку.

Основна камера включає модулі з роздільною здатністю 50 Мп і 13 Мп, селфі-камера – 32 Мп. Смартфон з’явиться у листопаді за ціною 450 фунтів стерлінгів.

Источник материала
loader
loader