Найнезвичайніший Zeekr показали наживо
Найнезвичайніший Zeekr показали наживо

Найнезвичайніший Zeekr показали наживо

Директор з маркетингу Zeekr Гуань Хайтао повідомив, що компактний електричний мінівен Zeekr Mix незабаром вийде на китайський ринок. Автомобіль має бути запущений у жовтні цього року. Цей сімейний автомобіль має збільшити обсяг продажів Zeekr.

Zeekr Mix – це довгоочікуваний мінівен на базі концепт-кара Zeekr M-Vision. Гуань Хайтао поділився офіційними зображеннями Zeekr Mix у китайській соціальній мережі Weibo. У своєму посту він запитав передплатників, де найкраще запустити Zeekr Mix, і додав: «Так, Mix нарешті виходить».

Zeekr Mix стане шостою моделлю у лінійці бренду. Zeekr Mix — це мінівен з розмірами 4668х1995х1755 мм та колісною базою 3008 мм. У передній частині автомобіля встановлена ​​інтерактивна світлова смуга Zeekr Stargate із 1711 світлодіодів, які можуть проектувати текст та зображення. Ще одна особливість Mix – розсувні двері, включаючи передні. Zeekr Mix запропонує варіанти з п’ятьма та шістьма сидіннями.

Zeekr Mix у стандартній комплектації буде обладнаний одним електродвигуном на задній осі. Його пікова потужність сягатиме 310 кВт (415 к. с.). Він буде оснащений акумулятором NMC на 77 кВт·год. Його запас ходу становитиме 556 км.

Источник материала
loader