Honor може створити багатосторонній складаний телефон
Honor може створити багатосторонній складаний телефон

Honor може створити багатосторонній складаний телефон

Ринок складних телефонів все ще знаходить своє підґрунтя, але інновації продовжують розширювати межі. Нещодавно ми бачили телефон Huawei, що складається в три рази, і тепер, пошепки, Honor може досліджувати ще більш дику територію.

Згідно з патентом, поміченим 91mobiles, Honor, можливо, працює над складаним телефоном, який кидає виклик обмеженням поточних моделей. На відміну від існуючих складаних пристроїв, які згинаються лише в одному напрямку (наприклад, у вигляді книги чи розкладачки), цей, здається, може похвалитися механізмом складання в різних напрямках.

Патентні схеми показують пристрій із декількома обертовими валами, що дозволяє дисплею складатися в різних напрямках. Хоча точні функції залишаються незрозумілими, можливо, складні елементи не будуть обмежені шаблоном з одним згином. 

Патент також описує кілька варіантів цього механізму, кожен з яких має центральний з’єднувальний елемент. Це може бути способом збереження структурної цілісності, незважаючи на підвищену складність складання. Тепер важливо пам’ятати, що це лише патент. Немає жодних гарантій, що Honor дійсно розробить або випустить такий пристрій. Ринок складних пристроїв все ще залишається нішею з преміальними цінниками. 

Телефони, що складаються втричі, як, за чутками, модель Honor і серія Huawei Mate XT, ймовірно, стануть наступним кроком у цій еволюції, пропонуючи більший розкладений екран, залишаючись дещо компактним у складеному стані. Звіти навіть свідчать про те, що трикутник Honor може бути тоншим, ніж і без того вражаюче тонкий Mate XT Ultimate.

Honor може створити багатосторонній складаний телефон - Фото 1

Але патент на багатонаправлене складання викликає цікавість. Це викликає питання про потенційні переваги та проблеми такого дизайну. Чи буде він більш універсальним, але менш довговічним? Як адаптуватиметься інтерфейс користувача до цих багатоформатних конфігурацій?

Лише час покаже, чи втілить у життя цю футуристичну складну концепцію Honor. Наразі це нагадування, що ринок складних телефонів ще далекий від свого розвитку, а інноваційні ідеї все ще вирують на задньому плані.

Источник материала
loader
loader