/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F90b707969d026f18a7f42520668b8dff.jpg)
Не буденна страва, а ресторанний шедевр: як соус перетворить сирники на витвір мистецтва
Потрібно зовсім небагато, щоб ваші сирники вважали витвором кулінарного мистецтва. Увесь секрет полягає у зміні підході їх приготування, розповідає Господинька.
Рецепт сирників у соусі
Час: 30 хвилин + кілька годин
Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів сиру;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка цукру;
– дрібка солі;
– дрібка ваніліну;
– 2 столові ложки борошна;
для соусу:
– 300 грамів сметани;
– 3 столові ложки цукру.
Приготування:
- Всі інгредієнти для сирників добре перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин.
- Посипаємо стіл борошном та формуємо сирники.
- Обсмажуємо їх на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Сметану змішуємо з цукром та доводимо до кипіння на середньому вогні.
- Заливаємо сирники соусом та залишаємо на кілька годин.
Смачного!
Цікаве пояснення: чи можна охолоджуватичай некип'яченою водою.

