Не буденна страва, а ресторанний шедевр: як соус перетворить сирники на витвір мистецтва
Не буденна страва, а ресторанний шедевр: як соус перетворить сирники на витвір мистецтва

Не буденна страва, а ресторанний шедевр: як соус перетворить сирники на витвір мистецтва

Потрібно зовсім небагато, щоб ваші сирники вважали витвором кулінарного мистецтва. Увесь секрет полягає у зміні підході їх приготування, розповідає Господинька.

Рецепт сирників у соусі

Час: 30 хвилин + кілька годин

Порцій: 2

Інгредієнти:
– 500 грамів сиру;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка цукру;
– дрібка солі;
– дрібка ваніліну;
– 2 столові ложки борошна;
для соусу:
– 300 грамів сметани;
– 3 столові ложки цукру.

Приготування:

  1. Всі інгредієнти для сирників добре перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин.
  2. Посипаємо стіл борошном та формуємо сирники.
  3. Обсмажуємо їх на вершковому маслі до золотистого кольору.
  4. Сметану змішуємо з цукром та доводимо до кипіння на середньому вогні.
  5. Заливаємо сирники соусом та залишаємо на кілька годин.

Смачного!

Цікаве пояснення: чи можна охолоджуватичай некип'яченою водою.

Источник материала
loader
loader