Такої смачної печінки ви ще не куштували: як перетворити субпродукт на делікатес
Такої смачної печінки ви ще не куштували: як перетворити субпродукт на делікатес

Такої смачної печінки ви ще не куштували: як перетворити субпродукт на делікатес

З цим рецептом ви перетворите елементарний субпродукт на витвір кулінарного мистецтва. А з рецептом порталу Pysznosci не доведеться навіть особливо старатися.

Рецепт яловичої печінки

Час: 20 хвилин + 1 година

Порцій: 3

Інгредієнти:
– 700 грамів яловичої печінки;
– 4 столові ложки олії;
– 1 столова ложка вершкового масла;
– пшеничне борошно;
– 2 столові ложки вершків;
– 2 середні цибулини;
– 2 склянки молока;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Печінку замочуємо в молоці з кількома дольками лимона приблизно на 60 хвилин.
  2. Обсушуємо, нарізаємо скибочками, обвалюємо у борошні та обсмажуємо без приправ.
  3. Коли печінка трішки підрум'яниться, додаємо до неї масло, вершки та цибулю. Смажимо, поки цибуля не стане м'якою.
  4. Солимо, перчимо та подаємо з улюбленим гарніром.

Смачного!

Він не міг без нього і дня: який віскіобожнював Черчилль.

Источник материала
loader