Фонд гарантування продає міжгалузевий мегапул активів чотирьох банків
Фонд гарантування продає міжгалузевий мегапул активів чотирьох банків

Фонд гарантування продає міжгалузевий мегапул активів чотирьох банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на торги 16 жовтня 2024 року міжгалузевий мегапул активів чотирьох банків, що ліквідуються, зі стартовою ціною 109,4 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ФГВФО.

«16 жовтня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу мегапулу, сформованого з активів АТ «МР Банк», АТ «Мегабанк», ПАТ «Промінвестбанк» та АТ «Банк Січ», що ліквідуються Фондом гарантування вкладів», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що активи, включені до лоту GL43N1126611, об'єднані за міжгалузевим принципом. Боржники провадять діяльність у різних галузях економіки, зокрема в оптовій та роздрібній торгівлі, ремонті автотранспортних засобів і мотоциклів, а також у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування.

До лоту GL43N1126611 включено права вимоги та майнові права за кредитними договорами з юридичними та фізичними особами, а також дебіторську заборгованість.

У заставі за кредитами – житлова та комерційна нерухомість, земельні ділянки, обладнання, транспорт та інше майно. Серед застави – п'ятикімнатна квартира в центрі Києва, нерухомість у Кривому Розі, Мукачеві та Широківському районі Дніпропетровської області.

Торги проходитимуть за голландською моделлю аукціону. Початкова ціна лота – 109,4 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, ФГВФО провів у вересні 2024 року 36 успішних аукціонів із продажу активів банків, що ліквідуються, на загальну суму понад 37,8 млн грн.

Теги по теме
Экономика Банк
Источник материала
loader