Герасим'юк: Співробітникам Нацради заборонено користуватись телеграмом
Герасим'юк: Співробітникам Нацради заборонено користуватись телеграмом

Герасим'юк: Співробітникам Нацради заборонено користуватись телеграмом

Заборона стала наслідком рішення Національного центру кібербезпеки

У Національній раді з питань телебачення та радіомовлення заборонено користуватись телеграмом на робочих комп'ютерах та телефонах. Про це 3 жовтня під час Kyiv Media Week 2024 розказала голова регулятора Ольга Герасим'юк.

«Ми також маємо припинити використовувати телеграм на особистих пристроях. Бо наші дані є об'єктом інтересу», — сказала вона.

Ця заборона стала наслідком рішення Національного центру кібербезпеки.

Начальник ГУР МО України КирилоБуданов навів дані щодо наявності в російських спецслужб доступу до особистого листування користувачів телеграму та їхніх персональних даних, а представники Служби безпеки та Генерального штабу ЗСУ зазначили, що ворог використовує месенджер для кібератак, встановлення геолокації користувачів та корегування ракетних ударів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader