Gmail припинив роботу в росії
Gmail припинив роботу в росії

Gmail припинив роботу в росії

Ще зранку 2 жовтня почали надходити перші повідомлення про збої в роботі Gmail. Найчастіше на це скаржилися жителі москви (41%), Санкт-Петербурга (14%) і московської області (5%).

Користувачі скаржаться на те, що додаток не оновлює пошту і зависає під час завантаження. Усі проблеми відзначаються переважно у власників iOS-пристроїв.

У червні 2024 року Мінфін США розширив санкції проти росії, згідно з якими з 12 вересня заборонено, зокрема, надання будь-якій особі в країні послуг із консультування та проєктування в галузі IT, послуг IT-підтримки та хмарних сервісів для програмного забезпечення для управління підприємством.

На початку вересня у ЗМІ почали з'являтися повідомлення, що Google обмежив для росіян можливість реєструвати нові облікові записи на російські номери телефонів.

Експерти закликали росіян переходити на вітчизняні платформи. Хоча з ними ситуація також зовсім не райдужна. Російський відеохостинг Rutube, який є російським аналогом YouTube, днями став недоступним для завантаження з Google Play у рф.

Источник материала
loader
loader